Openbaar interview met Frank Bovenkerk over Marokkanen en criminaliteit

boekomslag bovenkerk

Een beetje zenuwachtig is ze al wel, onze jonge reporter Amina Seddik. Maandag 31 augustus is het openbaar interview met professor Frank Bovenkerk. Hij schreef onder andere het boek Marokkaan in Europa, crimineel in Nederland.

Dat boek gaat over de vraag waarom Nederlands-Marokkaanse jongeren lijken dan in andere Europese landen. Hoe is dat mogelijk? Lijkt het alleen maar zo, of is er bij ons minderhedenbeleid iets helemaal fout gegaan?

Professionals en buurtbewoners komen meeluisteren en vragen stellen.

U bent welkom!

Maandag 31 augustus, 5 Р6 uur

Mansveltschool, lokaal 7

Karel Doormanstraat 125

Amsterdam

info: Nies Medema 0651986244

 

 

 

 

Geef een reactie

Naam *
E-mail *
Website