Jongeren met geldproblemen helpen

IMG_4804

– Sara Zieter en Meryam Amezian –

PuurZuid hulpzorg verlening geeft jongeren intensieve schuldhulpverlening. Jongeren, die op meerdere gebieden problemen hebben, bijvoorbeeld financieel, of dakloos zijn of studiefinanciering of verslaving kunnen zichzelf aanmelden via het jongeren financieel café, maandag van 3 tot 5 uur  in’t Landhuis, Gerard Callenburgstraat 38.

De mensen met financiële problemen moeten van 18 tot 26 jaar oud zijn. Ze gaan jou dan helpen met op orde brengen van administratie en werk en helpen bij schulden, maatschappelijk werk of Streetcornerwork of Jongeren Service Punt. Ze helpen op dit moment 120 cliënten.

Hoe kom je in contact met schuldhulpverleners?

Je kunt je zelf inschrijven bij het jongeren financieel café of je wordt doorgestuurd via JSP of Streetcornerwork en daardoor kom je in aanmerking.

Geef een reactie

Naam *
E-mail *
Website