WOW: kunstenaars, asfalt en sla

IMG_3078

In de oude HTS heeft Luca van der Putten van WOW nog lesgehad in weg- en waterbouw. Nu is hij van een groot wegenbouwbedrijf overgestapt naar dit initiatief voor startend kunstenaars in de oude HTS aan de Wiltzanghlaan. Het meest trots is hij op het ontwerp voor de plantage op de binnenplaats, waar gezaagd asfalt ligt en waar het asfalt kan plaatsmaken voor een moestuin. Aan de randen groeien al volop sla,kruiden en veldbloemen., Naan Rijks van het Amsterdams Grafisch Atelier verkoopt de eerste sla, de opbrengst wordt gebruikt om nieuwe aarde te kopen. Het initiatief is nog pril. ‘Misschien moeten we toch maar een rekening openen.’ zeggen Luca en Naan tegen elkaar.

Naan Rijks bij de verse sla
Naan Rijks bij de verse sla

Geef een reactie

Naam *
E-mail *
Website