Ondersteuning

Leraren

Nies Medema, journalist

Bij Persbureau Gibraltar werken heel leuke jongeren. Ik ben heel trots op hoe snel ze leren en wat ze kunnen. Toen ik acht was wilde ik schrijfster worden. Ik heb acht boeken geschreven, alleen en met anderen. Ik heb ook websites opgezet en trainingsprogramma’s en  culturele projecten. Dat doe ik met mijn eigen bureau Jonge Sla.

Kibret Mekonnen, journalist

Ik ben Kibret Mekonnen. Op mijn 20ste had ik een eigen krant in Ethiopië: Aimiro. Nu ben ik audiovisueel journalist en open ik binnenkort een eigen studio in Amsterdam die Aimiro heet. Mijn eigen audiovisueel bedrijf heet ColourAV.

Overig

Mehmet Cevik, vrijwilliger

Ik heet Mehmet Cevik, ik ben geboren in Turkije in Konya Kockamon Mosalat. Ik ben in juni 1973 naar Nederland gekomen en woon in Esmoreitstraat.Ik ben vrijwilliger bij de voedselbank, de kinderboerderij, het bejaardenhuis, de Steunmannen West en bij Persbureau Gibraltar.

Lars Brouwer, webmaster

Ik ben Lars Brouwer, ik ben 29 jaar en ben de bouwer van de website.

Partners

Club Kleurrijk, El Amien school, Wiltzangh school, Wijkcoordinator, Stadsdeel West, Streetcornerwork, IJdockzz, Buurtpraktijkteam Gibraltar

Geef een reactie

Naam *
E-mail *
Website