Over de redactie

Beverlyn

Ik ben Beverlyn. Ik ben 12 jaar. Ik kom van Ghana maar ik ben geboren in Nederland. Ik woon in de Gibaltarstraat. Ik zit op de Admiraal de Ruyter school. Mijn school is in de buurt van Jan van Galenstraat. Mijn specialiteiten: foto’s en schrijven maar mijn spelling valt wel mee. De buurtkrant Gibraltar is heel interessant, om te leren, maar ook leuk. Ik ben hier mee begonnen om meer te leren om foto/schrijfjournalist te worden.

Sara

Ik heet Sara Zieter, ik ben 17 jaar. Ik ben een Marokkaan en ben geboren in Nederland. Ik ben hier gekomen omdat er heel leuke vriendelijke mensen werken en ook de kinderen zijn hartstikke leuk en lief. Ik vind foto’s maken leuk en schrijven vind ik ook leuk. Ik leer hier wat mensen hun beroepen zijn en wat ze doen voor mensen of hun idee als ze die willen uiten.

Rumeysa

Ik ben Rumeysa Deveci. Ik ben 13 jaar. Meestal doe ik de interviews, maar
ik vind het ook leuk om te fotograferen.

Mohamed

Ik ben Mohamed, ik ben 17 jaar. Ik zit op het Constantijn Huygens College
en ik werk ook bij de Albert Heijn. Ik wil graag manager worden. Mijn
leukste interview voor de Buurtkrant Gibraltar was met Martin Stam,
manager bij de Robobank in West.

Sarah

Hoi ik ben Sarah Deveci, 12 jaar, en ik heb mee gedaan met deze krant. En ik vond het heel erg leuk. En ik heb ook een paar artikelen geschreven en zelf foto’s gemaakt. Ik vond het heel heel heel erg erg erg leuk en ik ben heel heel blij er mee.

Amina

Ik ben Amina Seddik, 22 jaar oud. Ik ben geboren in Nederland en op mijn 8ste ben ik naar Marokko verhuisd en sinds 2 maanden woon ik weer in Nederland. Ik vind het heel leuk om te schrijven en om mensen te interviewen en meer over ze te weten komen. Ik was op zoek naar werk zo ben ik bij het persbureau gekomen. Ik heb tot nu toe vier artikelen geschreven en een van de leukste artikelen vind ik van de multimedia groep van Cordaan.

Meryem

Ik heet Meryam Amezian, ik ben 17 jaar. Ik ben Marokkaans en ben geboren in Nederland. Ik ben hier gekomen omdat er heel leuke vriendelijke mensen werken en ook de kinderen zijn heel leuk en lief. Ik vind foto’s maken leuk. Ik leer hier wat mensen hun beroepen zijn en wat ze doen voor mensen of hun idee als ze die willen uiten.

Arsema

Ik heet Arsema. ik ben geboren in Zwolle. Ik ben 8 jaar oud. Ik vond het repeteren van het toneelstukje dat we hebben gedaan voor de presentatie van de nieuwe krant  leuk en gezellig. Ik vind het droevig dat ik de jongste deelnemer ben. Ik vind het leuk dat we creatieve dingen doen.

Het redactielokaal

Vaak werken we vanuit ’t Landhuis, bij Ijdockzz, maar meestal zijn we natuurlijk ergens in West te vinden.

2 thoughts on “Over de redactie

 1. Hasan Yar 26/05/2014 at 17:29

  Beste Amina Seddik,

  Graag zou ik met je een gesprek voeren over je werk in Bos en Lommer.
  Voor mijn studie doe ik namelijk een casestudy over de sociale rol van moskeeën in bos en lommer.
  Hilal-Basak Vrouwen vereniging, Isa Seven van Mevlana Moskee en MGT jongerencentrum heb ik verschillendne keren geinterviewd.

  Wesselaam,
  Hasan Yar

  • Nies Medema 28/05/2014 at 13:11

   Beste Hasan, als je even een mail stuurt naar jongesla@xs4all.nl breng ik je in contact met Amina, vriendelijke groet, Nies Medema

Geef een reactie

Naam *
E-mail *
Website