Solliciteren per pitch

– – Interviews Sara Zieter, foto’s Meryam Amezian, camera Heyun Qian, Jerry Augustin-

IMG_5894

Drie organisaties helpen jongeren solliciteren. IJdockzz, het jongerenservicepunt (JSP) en Stichting Drop-Inn organiseren een ‘Pitch jezelf’-middag in jongerencentrum Volta.

Op die dag leren zo’n twaalf jongeren hoe ze zichzelf het beste kunnen presenteren om aan werk te komen. Chantal (22 jaar), Reiley (18 jaar), Zacharia (24 jaar) Kamel (21 jaar), Rasa (26 jaar), Mohammed (23 jaar) en Mo (22 jaar) zitten in de grote zaal bij Volta te luisteren naar hun coaches. Hoe stel je jezelf voor, hoe geef je een hand, wat is belangrijk om over jezelf te vertellen. Een stevige hand, een beetje humor en een helder verhaal helpen werkgevers overtuigen.

Er zijn verschillende werkgevers gekomen. Andrew Harder is bedrijfsleiders bij Albert Heijn en Tina Cantas, verkooppromotor bij Lebara, vertelden voor de camera wat ze belangrijk vinden als je solliciteert.

Binnenkort vind je het filmpje op deze pagina.

IMG_5854 IMG_5862 IMG_5870 IMG_5896 IMG_5898 IMG_5903

 

 

 

Geef een reactie

Naam *
E-mail *
Website