Beetje heimwee naar de oude speeltuin

– verslag en foto’s Ilknur Ozcan, Sarah en Rumeysa Deveci –IMG_5525

We waren bij de Gibraltar speeltuin. De speeltuin is vernieuwd. Het is heel mooi. We missen de oude speeltuin wel een beetje omdat we daar vroeger zelf speelden. Leuk was het dat we Martine Bieshaar weer zagen van Club Kleurrijk.

IMG_5530

We hebben kinderen geïnterviewd van de kinderopvang Parvaneh die daar aan het spelen waren. We hebben gevraagd wat ze van de buurt vinden en wat ze willen veranderen. Sommige kinderen vinden alles goed en niks moet worden veranderd. Drie kinderen vinden dat er een achtbaan moet komen. De kinderen vinden de schommel het allerleukst.

IMG_5539

We spraken met Martine Bieshaar van Club Kleurrijk. Martine doet  leuke activiteiten met de kinderen die in de speeltuin komen spelen. Een activiteit is Koken op vrijdag. Club Kleurrijk was eerst in een ander gebouw maar toen was een plek bij de Gibraltar speeltuin en toen is Club Kleurrijk daar naar toe verhuisd. Martine vindt dat de kinderen meer dingen moeten doen en vrolijke dingen daarom heeft ze Club Kleurrijk opgericht.  Ze wil dat de kinderen zich in de speeltuin thuis voelen.

Geef een reactie

Naam *
E-mail *
Website