Piratenspeeltuin

IMG_4675

IMG_4682

IMG_4685

IMG_4691

IMG_4701

– tekst en foto’s Roumaisae, Ebrar en Aya-

We zijn samen met Ebrar, Roumaisae, de juffen, meesters en ik natuurlijk naar de piraten speeltuin gegaan. We hebben lekker gespeeld, gefotografeerd en ook gefilmd. Het was heel druk en we zagen dat kinderen echt lol hadden. We gingen alle drieĀ op de kabelbaan en op de glijbaan. Bij de kabelbaan was aan het eind kwam je onverwacht tegen een ijzeren stang en dan vlieg je naar boven en daarna ga je de hele tijd blijven stuiteren tot dat je aan de overkant bent.

We gingen onder een brug waar we door heen gingen en daarna naar een soort van doolhof. Er zaten veel dorens in de doolhof. Tenslotte vonden wij het heel erg leuk om naar de speeltuin te gaan. Volgende keer weer wat nieuws.

Geef een reactie

Naam *
E-mail *
Website