Nieuwe speelplaatsen

IMG_4452 IMG_4458

– tekst en foto’s Aya Oulad, Ebrar Sungur en Roumaisae Azoufri –

IMG_4423

Er zijn nieuwe speelplaatsen in de buurt, in de Charlotte de Bourbonstraat en de Louise de Colignystraat. Daar hebben ze nieuwe leuke pleintjes. Vooral het Karel Doormanplein is mooi. Dat is eind 2014 klaar. Iedereen vindt dat een leuk en fantastisch plein. De jongens vinden voetballen leuk. En allemaal andere kinderen vinden de schommels leuk en het vogelnest.

Veilig

Het is er veilig en dat is goed. Als de kinderen van de Narcis Querido “vreedzame school” pauze hebben, kunnen ze hier leuk en veilig met elkaar spelen,

IMG_4416

Fontein

De fonteinen zijn nieuw gemaakt. Er zijn grote en kleine fonteinen. De kinderen spelen er heel vaak in de zomer. Ze hebben zoveel plezier dat ze zelfs ’s ochtend er in willen spelen, van acht uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds. Zie je de regenboog?

Voor alle kinderen is hier iets te doen. De jongens vinden voetballen leuk.

Fontein

Geef een reactie

Naam *
E-mail *
Website