Open huis in Homeland

gezondebuurtlunch bij homeland

– interviews Rumeysa Deveci en Mandy Wijnans, foto’s Sarah Deveci –

Wij hebben zelf een keer gedanst in Homeland, dat was heel leuk. Nu zijn we bij de gezonde buurtlunch geweest op woensdagmiddag.

Elke dinsdag, donderdag en zaterdag is het open huis in Homeland aan het Leeuwendalerspad 6. Johanna de Schipper is projectleider van de Bookstore project, Homeland is een van de plekken die openstaat voor de buurt. ‘Ik ben hier heel trots op. Ik vind het zelf leuk, maar het is ook belangrijk voor de maatschappij dat we dingen voor elkaar doen.’

Leanne Wijnsma is een kunstenaar uit de Piggelmeewoningen. Daar wonen kunstenaars voor weinig geld, die iets terugdoen voor de buurt. Zij bedacht de gezonde lunch op woensdag. Andrea Hölzle doet vandaag mee.

Als een kind wil lunchen moet er ook een volwassene mee. Ze willen dat kinderen gezond eten, dus je moet iets gezonds meenemen van thuis. Als dat niet lukt mag je voor 50 cent mee eten.

Geef een reactie

Naam *
E-mail *
Website