Nieuwjaarsfeest bij Club Kleurrijk

nieuwjaar-interviews Yvette Umutoni, Mohammed A. Mohamed Arbib, foto’s Nies Medema, Mohammed A.- Daphne is meisje van 10 jaar, haar moeder heet Fernanda. Zij geeft les op het kinderatelier, elke dinsdag en donderdagmiddag. Daphne heeft vanmiddag een bloempotje versierd met touw en lijm. In het potje zitten tulpenbollen. In de lente komen ze uit. Tekst: Yvette Umutonni

Zo’n 45 kinderen en buurtbewoners en alle begeleiders waaronder Randy Délano Venema waren op het nieuwjaarsfeestje van Club Kleurrijk op 16 januari 2013. De eerste opening was al in oktober 2012, maar vandaag zijn de ruimtes helemaal klaar. Club Kleurrijk organiseert activiteiten voor kinderen en jongeren uit de buurt.

randy
Hier een ondertekst als test!

Op deze speciale dag in Club Kleurrijk hebben de kinderen geknutseld, en natuurlijk waren er lekkere hapjes. De kinderen hebben bloempotten versierd, niet zomaar eentje, maar een speciale. En beneden waren er ook activiteiten met een groep kinderen gezamenlijk. Ze hebben cupcakes versierd, die door de versiering opeens op iets heel anders leken. Maar wat het leukste was, de kinderen hebben zelf een magneet gemaakt,  die je aan je koelkast kan plakken.

Tekst Mohamed Arbib

Foto’s  Mohamed …